Noc

Noc

Anotace: ...pro děti

~~~

Našlapuje polehoučku,
holčičkám i malým kloučkům
z proužků duhy přede sen.
Soumrak padá, tma se vkrádá,
rozplývá se, mizí den.

Našlapuje polehoučku,
dáma, kolem které v hloučku
mihotá se spousta hvězd.
Zavři oči,
Velký vůz tě do říše snů může svézt.

Upředený sen se vplete
mezi řasy spícím dětem,
tma má pohádkovou moc.
Našlapuje polehoučku
modročerná Paní Noc.

~~~
Autor Pevya, 25.06.2009
Přečteno 318x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Akrij8, Juraj Hrom, divoska_jaja, Oťas, Bíša, danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezká...*:)

11.05.2010 11:44:00 | PIPSQUEAK

Jééé, tahle je taky skvostná. už se těším na další písmenka. Srdeeně zdravím

25.06.2009 15:27:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí