Blbůstka :)

Blbůstka :)

Anotace: Je to jen taková blbost :D

Sasori se hada z Itanem,
Kdo z nich bude dneska nahoře,
Tayuya po nic hází kamenem,
Stejně budou spát v komoře.

ZinatQa jim asistuje,
Itan zase trucuje.
Žárlí jako obvykle,
To je teda nezvyklé.

Tayuya se jim škodolibě směje,
Sasori se nedočkavě chvěje.
ZinatQa jim uklízí,
Itachi banány poklízí.

To bude teda noc,
Tohle je vážně moc,
Už pod peřinu lezou,
Snad se tam všeci vlezou.
Autor SaskieSmith, 25.06.2009
Přečteno 211x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju :) no jstli myslíš ty jména tak to jsou jména z Naruta :)

27.06.2009 16:36:00 | SaskieSmith

Mně se to dost líbí a něco připomíná...

25.06.2009 09:11:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí