Klavírní vzpomínka

Klavírní vzpomínka

Anotace: ..o sobě samotné?

Potichu vkládám svou touhu poznání
přes zavřené dveře
do chvil vzpomínání
..skrz těžké otěže.

Otvírám je vráskami,
staré, tmavé a rozbité,
jsem obklopena otázkami
minulosti,
mléko života je vylité.

Slyším zvuk klavíru,
malou černovlasou vílu,
přisedám si
a mou sílu
pohlcují tóny výru.

Hraje tady už pár let,
skládá svůj život z několika
nepatrných vět
a ukládá je do klavíru,
kde se zamyká
k vesmíru.

Sleduji ji a vzpomínám,
co všechno zapomněla
jsem,
srdce mi přestává tlouct,
umírám,
vracím se
do dětských let.
Autor Stepbystep, 25.06.2009
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WAYWARD, Hazentla, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ač posmutnělá, přec moc hezká...*:)

06.06.2011 19:25:00 | PIPSQUEAK

dítě v Tobě je to, co máš nejvzácnější

25.06.2009 19:00:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí