Vodopády strachu..

Vodopády strachu..

Anotace: Provazochodkyně..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Bílé šatky vítr roztančil na jejím těle,
strach zrcadlí se v očích z čokolády.
Strachem či zimou se maličká chvěje?
Otoč se raději na chvíli k nám zády.

Vodopády strachu.

Něžně nožkou vtančila na provaz ze sametu,
něžně s úsměvem sebevraha.
Pohleďme na tu talentovanou brunetu!
Jak svléká svou duši jemně donaha.

Vodopády strachu.

Provaz natažen mezi vodopády strachu - provaz nad propastí,
rozkmital jej vítr, maličká má strach.
Pokyňme hlavou na znamení soustrastí,
bude to úspěch či její krach?

Vodopády strachu.
Autor Satha, 25.06.2009
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí