Život na vlásku

Život na vlásku

Anotace: Když není jiné možnosti... když nevidí na světě radosti.. když nevinnost je ztracená... holka zlá, zkažená!

Když život visí na vlásku a nelze vzít to zpět,
když dívka na okraji propasti stojí a už neví kolik je pět a pět,
když do hloubky hledí a jediné přání má,
skočit chce! Vždyť budoucnost je ztracená.
Svěřit se není komu, na vše je sama,
pomoci mohli by přátelé či snad její máma?
Jenže přítomnost je zlá, zkažená!
Sama tam stojí, dolů se dívá,
poslední slzy své neskrývá.
Špatně si vybrala, leč všichni ji varovali,
teď takhle skončila a nikdy se nedozví, že ji litovali.
Nikdy nebude znát ten fakt, že někdo měl ji vážně rád!
Holka bláznivá, byla prostě jen láskou zklamaná!
Autor Gaia.M, 25.06.2009
Přečteno 213x
Tipy 1
Poslední tipující: Prdelka10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí