Temnota

Temnota

Anotace: Černota se rozprostřela v jejím světě, zloba ji ovládá. Nenávist přítelkyní svou nazývá, sama to už nezvládá....

Stmívá se stmívá
noc je už za dveřmi
dívá se dívá
na slunce co zachází
Nebe tolika barvami hraje
voda sladce tu šumí
celá se chvěje
čí tvář v srdci asi nosí?
Ptáci okolo létají
tolik jim závidí
celý svět mají jak na dlani
cožpak její smutek nikdo nevidí?
Se sluncem odchází i její cit
S měsícem vychází její druhá tvář
- nenávist!
Celá v černém městem bloumá
těžko se jí žije s vědomím,
že nic hezkého na ni už nečeká.
Láska se jí vyhýbá
A tak ubližuje jak se jen dá
Je zlá, krutá a zkažená!!
Autor Gaia.M, 25.06.2009
Přečteno 191x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí