Věřím....

Věřím....

Anotace: Všechno na světě má svoje místo a čas....

Já věřím, že v osudu je psáno,
co v životě je nám dáno….
Kdybys stokrát plakal,prosil,
kdybys hlavu potem rosil……
Prostě není tobě dáno
změnit noc na slunné ráno.
Pokud na mě někde čeká
hezké místo, čistá řeka,
srdce, co je otevřené,
štěstí, co je dovolené…..
pak jednou najdu most…
co po něm přejdu minulost.
A pokud k němu nevede cesta
ani jedna z mnoha, ze sta…..
hřát mě bude vědomí,
že mám čisté svědomí….
Jenom já vím, jak to bylo…..
jak pak se to přihodilo.
A pak každý dělá chyby….
potom říká …. kdyby, kdyby..
Nejde, ale vrátit čas
začít musíš znovu, zas….
Proč si dělat těžkou hlavu,
když nezměníš lidi v davu.
Vždycky by ses musel bát,
že tě někdo nemá rád…
Lepší je se prostě smát....
v noci klidně sladce spát......
A říkat si zlatíčka.....
pro vás snad jsem maličká...
Ale žít je paráda ......tak mi vlezte na záda......
Autor Jana.Amálka, 25.06.2009
Přečteno 277x
Tipy 10
Poslední tipující: Elisha, susana načeva, padající do neznáma, labuť, enigman, zrrrr, páááááááá
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejraději mám tyto rychle napsané myšlenky, které bývají pravdivé a krásně se čtou.

25.04.2010 19:44:00 | Elisha

Hezky uspořádané pocity a touhy... a ten závěr to hezky uvolňuje :o), líbí se mi.

03.07.2009 15:57:00 | labuť

změnit noc na ráno...myslím že to jde...

25.06.2009 22:49:00 | enigman

není to špatný kousek ST :-)

25.06.2009 17:07:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí