šťastná generace

šťastná generace

Anotace: pro první dospělou svobodnou generaci...

Řekli nám, že jsme šťastná generace
a jak moc zlé to bylo za těch let...
Prý je teď na nás, bez legrace,
udělat nový lepší svět.

Jak máme stavět, když není na čem?
Láska se ve troud změnila.
Neznáme činy ve víno měnit,
zato už krev se nám zpěnila

Jsme děti prvních svobodných tónů
a místo vděku a pokory
otevřem dveře k babylónu,
stavíme nové závory.
Autor Magna, 25.06.2009
Přečteno 228x
Tipy 9
Poslední tipující: al-pacino, Maro Deives, Házté, enigman, Petbab, zrrrr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm...dobré, ST :-)

25.06.2009 17:06:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí