POCTA KVALITĚ

POCTA KVALITĚ

Anotace: Budiž vám země lehká.

POCTA KVALITĚ

Křehký, sladký, platinový přelude...
Tvůj začátek v továrně na padáky...
S prášky a whisky.Lepíš to nebude.
Usnula jsi navždy...
A lidé železnými háky,
připli si Tě k srdci.

Silná, smyslná, emancipovaná, chlape.
Vím, máš co říct.Vyvracíš fámy...
Svůj doutník.. jsi jediná, kdo chápe...
Z někdejšího kouzla ztrouchnivělé trámy.

Tvá hořkost, zlomenost a vážnost mne ohromuje...
Tvůj život byl tak smutný, až krásný, že se stal...
Díky Vám třem vím.Nejsem z těch, co nebojuje.
Váš příběh mi brát dech nepřestal.

Marilyn, Marlene, Edith.
Děkuji vám, generace, děkuji bohu...
Jste legendy...
Vy jimi nemůžete nebýt...
Vyjádřit tu poctu, je jediné, co mohu.

Poklekám.
Autor Turmalina, 03.11.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokonalé! Hm, až na ten překlep.

03.11.2005 13:19:00 | Krtica

Pěkně napsaná pocta... Vážně pěkné.

03.11.2005 09:06:00 | Lucie Plocová

Výborná! Ale lepíš to možná ještě bude.

03.11.2005 08:33:00 | JardaCH

na tohle se těžko reaguje... smekám..

03.11.2005 08:04:00 | ma.rka

Jen tiše žasnu... k poctě se přidávám...
a za krásné dílko aspoň bodíky posílám... :o)

03.11.2005 07:45:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí