Prázdniny = loučení s přáteli?

Prázdniny = loučení s přáteli?

Anotace: prázdniny = loučení s přáteli?

Ze chvíle dlouhé

píšu básničku prostou,

to aby mnohé

se stalo jistotou.

Napřed přijde vysvědčení,

potom smutné rozloučení,

co však bude dál,

to neví ani král.

Léto, toť prokletí naše,

kdo vysvobodí nás z téhleté kaše?
Autor Mársí, 25.06.2009
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí