Voda

Voda

Anotace: ?

Pod vodní hladinou
všechny tvé sny pominou,
pod vodní hladinou
není jich třeba.
Voda tě obklopí
a ty se utopíš,
voda tě obklopí
proč by ses nebál.

Pod vodní hladinou
dojde ti vzduch,
pod vodní hladinou
už není kyslík.
Voda tě obklopí
a ty se utopíš,
voda tě obklopí
proč by ses nebál.
Autor Akae, 25.06.2009
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: zrrrr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí ST

25.06.2009 16:54:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí