Život

Život

Anotace: tohle jsem psala už dávno...

Život plyne, život nezastavíš,
ať chceš či ne umřít musíš,
ať se ti to líbí nebo ne
život plyne.
Dnes je včera, zítra je dnes,
život běží, zkus mu utéct.
Snad se ti to podaří,
možná že ne,
ale i přesto život plyne.
Autor Akae, 25.06.2009
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: Prdelka10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí