no name

no name

Anotace: Báseň bez názvu... přemýšlel jsem dlouho nad tím, co vlastně ze mě tahle baseň je, přišel sem k závěru, že je o měsíci a o lidech žijících pod ním... mimochodem, neni to finalní verze a tak se ptám co se líbí a co by se mělo skrtnout...

Jsem jak zrcadla rám,
bez kusu skla, jsem sám,
přitom okolo je lidí plno,
jak krásně na mě svítíš luno,
stále jsem však jen numero uno.
Jako kdybys po mě toužila,
aby sis se mnou třeba jen užila,
jako sup aby si okolo mě kroužila,
mě zneužila, něco se mnou zažila
a potom mě zaživa pohřbila...

Na světě je skoro 7 miliard lidí,
každý kdo chce, mě tu na netu vidí,
informace o mě tu tady dlouho slídí
a o sobě ale vubec nic nesdílí.
Tak proč nemohu najít duši zpřízněnou,
duši klidnou, milou a mírově zřízenou:D


Tohodle ho.vna si nevšímejte,
jen nebyl ani papír ani tužka,
jen moje profilova složka:D
Autor Drive Mad, 25.06.2009
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: Orichi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí