My

My

Anotace: co jsme dostali za úkol vytvořit ve škole...nikdy na vás nezapomenu :-*:-(

Devět let to spolu jsme
a bohužel se loučíme.
Bylo nám tu spolu prima,
však v šestce nám byla zima.

Fída má rád dějiny,
stíhá taky kraviny.

Pepča, ten je samá pětka,
k počítači sedne hnedka.

Šárka nikdy nesouhlasí,
do Chocně už si to hasí.

Áďa, ta má koně ráda,
má je jako kamaráda.

Dan, to je náš fotbalista,
na Boženu už se chystá.

Výtvarnice Danielka,
ta je pilná jako včelka.

Honza už se belhá sem,
průšvih všichni odnesem.

S Beou, to je prima den,
s tou se vždycky zasmějem.

Anet se furt lituje,
na management putuje.

Tobi, to je super kluk,
občas kouká jako puk.

Měli jsme to tady rádi,
zůstaneme kamarádi.
Autor DNA, 25.06.2009
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasněný básník, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí