Moje vidina (dnešní iluze)

Moje vidina (dnešní iluze)

Anotace: ...

Zavři oči
vidíš
- svůj odraz v polední záři
Přestaň myslet
uslyšíš
- šelestění listí za tvými zády
Mlčky řekni
mi
-psané verše mezi řádky
Zda odrazem jsou
moji vidiny?????
Iluze

- chlapce za hvězdami

Jenž svou rukou zanechal
Vzkaz napsaný
- do březové kůry
Odsouzen tím
bez viny????
Autor raconteur, 25.06.2009
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné,ST

26.06.2009 07:11:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí