Kouzelná?

Kouzelná?

Anotace: Více básniček v jednom :)

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Mávni hůlkou mocný pane,
ať silný vítr lesem vane.
Čaruj s vůni levandule,
čaruj a smutek přenech chladné žule.

----

Cítíš krve vůni? Už máš na ni chuť?
No tak, vlčí pane, vypni opět hruď.
Hledej temný úkryt pro tvou duši černou,
ve mě stále máš služebnici věrnou.

-----

Nad čím pláčeš duše smutná?
Snad samota není nutná.
Tvé tělo rozkládá se v hrobě.
Však druhy si najdeš v této době..
v době temnoty.

----

Měsíční svit ti dodá krásu,
marně však hledáš svoji spásu.
Zlaté vlasy, sametová pleť,
no tak krásko ke hvězdám leť.

----

Kroužek dýmu k nebi stoupá,
malý človíček žaludy chroupá.
Červená čepička, rudý frak,
nad lesem drží stráž černý mrak.

----

Huňatý mužíček zelené barvy,
chroupá si ve křoví šťavnaté larvy.
Pisklavý hlásek, zrzavé vlásky,
vzácný to plod kouzelné lásky.

----

Sněhobílá hříva bájného oře zdobí,
jezdí na něm jezdec ze záhrobí.
Jediný roh zdobí čelo bílé,
dokáže urazit daleké míle.
Autor Satha, 25.06.2009
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí