pozri sa mi do očí..

pozri sa mi do očí..

Anotace: odpuste,už nebudem..len som sa potrebovala vyrozprávať..ako vždy,v básniach..veď komu inému.. ja sa polepším................

pozri sa mi do očí,
povedz čo v nich vidíš?
snáď z výrazu v obočí,
smútok moj vycítiš..

netráp ma už milý moj,
veď to veľmi bolí,
prosím zabrzď,pri mne stoj,
budme čím sme boli.

prosím milý,
prosím ťa z rána,
netrám už dušu,
veď chce byť milovaná,
netrám už oči,
čo dňom i nocou hľadia,
do prázdna keď z večerom,
teba zase stratia..

/snažím sa usmiať na zlý svet,
však ani kusok v ňom šťastia niet.
snažím sa dívať pred seba,
keď hviezda padá mi z neba,
a ja zas prosím
o úsmev z pier,
ktorý vo mne drieme
a nemá už smer....
bez teba..../
Autor bejbyyyy, 25.06.2009
Přečteno 218x
Tipy 16
Poslední tipující: Juraj Hrom, Bíša, Psavec, západ slnka v tvojích očiach, enigman, E-MM-A, labuť, Mbonita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

__-
ST

26.06.2009 14:22:00 | Juraj Hrom

...odpouštím ST

25.06.2009 22:19:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí