Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: Tma je krásná, tak tajemná. Ztratit se v ní dá. Noc není zlá. To jen my se bojíme, protože něco skrýváme. Umíme lhát a proto se budeme bát!

Tma vtrhla do mého života,
noc o sobě vědět dala,
zima mě překvapila,
to jsem vážně nečekala.
Spát dávno bych měla,
ale já venku sedím,
do Labe hledím
a vzpomínkami se užírám,
často na něj myslívám.
Ale už dost trápení,
tohle mi za to nestojí.
Dobrou noc chtěla bych všem dát,
je totiž na čase vážně jít spát!
Autor Gaia.M, 26.06.2009
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta Hl., Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky na Labe hledívám, přemýšlím a snívám... je mi hezky u řeky, i když je noc.

26.06.2009 13:16:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí