Úplněk

Úplněk

Anotace: 8.5.2009

Úplněk

Úplňkem se jevím
rysy mé se mění
celý jsem jiný
ve stopách mrtvých
jdu cestou dále

vcházím do těch míst
kde dva jsou si volní
po Tobě toužím stále
s Tebou chci být
však Ty mi mizíš
a Já nepátrám dále

s kosterním ostatkem
jenž mi zůstal
Ty stále plná života
smrti a stárnutí se neboj
a přistup dále

ruku svou Ti nabízím
leč masa nani málo
holt užse rozpádám
životní energie mizí

přesto však
na Tebe hledím
úctu Ti dávám
k nohám se klaním

Pojď paní má
trůn Tvůj Tě čeká
nebeští jezdci
kočár pro Tebe májí
leč ho potáhnu
Já sám

přistup a usedej
ničeho se neboj
ochránce máš

však panuj královno panuj
sama poznáš jak
Autor JarekBrnoCz, 26.06.2009
Přečteno 208x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí