Strach

Strach

Anotace: nikdy nespí:)

Okovy srdeční
chvějí se závratí,
když na zem padá chlad
a přes vrbu smuteční
noc hodila svůj tmavý háv.

Velký vůz na nebi
tančí si polku,
byť já pěji blues
jak kluk zradil holku
však co na tom,
co potom
co už

Když okovy srdeční
dusí nás závratí
a berou nám sny,
když průvodčí na trati,
hlásá tak spi.

Spím.........

ale ten strach
ale ten strach


Je vzhůru.
Autor Rama_Maslova, 26.06.2009
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí