Makro

Makro

Anotace: ...šťastná zkouška :D

Dál černošedou sklovinou,
prolétám dimenzí...dimenzí... dimenzí.... no jasně
do menzy!!!!
A před tím zkouška...

//Nahodit sako,
vyčistit chrup,
vypadám jako,
jako hň.. dyť je to jedno,
hlavní je dojem,
kor když je mi neznámý,
jakýkoliv pojem...//


Cože? :D :D :D :D :D

Tak to mám jít na pívo hned?
Do prava a pak už jen vpřed?
Nebo o poschodí níž?
A efku z makra být zas trochu blíž?

Druhá možnost mě objala,
takže jsem šel dolů,
kde všichni v strachu jako já
a všichni jak já do gala...

Dveře auly... //raz dva bác// najednou dokořán...

Ač se strachem,
všichni zdárně vně
a cosi z tý dimenze,
osvítilo mě.

´´´´´
O

Po zkoušce zas jsem si na tělo,
hodil to odporné sáčko
a ač jsem to vůbec nechápal,
nes jsem si dom krásné áčko.
Autor honnnzik, 26.06.2009
Přečteno 223x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, ewon, loverose91, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí