Ticís střepů..

Ticís střepů..

Anotace: barvy krve

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

V tmavé komůrce při svitu svíčky,
dívka v dlaních drží kouli z křišťálu.
Víří zatuchlý vzduch svými víčky,
medovým hlasem tvoří budoucnosti spirálu.

Čeká až měsíc v úplňku ovládne nebe,
čeká až temnota pohltí její duši.
Samota její srdce zebe,
brzký konec dívka tuší.

Na spirálu pokládá kouli, jenž se třpytí,
čte mezi řádky, co ji čeká.
K jejím kouzlům stále zní jen vlčí vytí,
po její tváři trpká slza stéká.

..
...

Tisíc střepů barvu krve zrcadlí na podlaze,
dnes tisíc střepů, tehdy nástroj kouzelný.
Její kouzla ji přišly draze,
její bláhový čin byl smrtelný.
Autor Satha, 26.06.2009
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: sestra-konec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí