Svět jde dál

Svět jde dál

Anotace: Celkem mě šokovala smrt Michaela Jacksona. Takže pro něj.

Svět jde dál a nepřestává se točit
říkám si proč, musel jsi takhle rychle skončit.
Nebyl jsi na vrcholu, ale byl jsi ikonou
lituji tvého skonu, snad pluješ oblohou.

Díky za hudbu a vůbec inspiraci
Přešel jsi dál k další nové štaci
snad až se příště narodíš budeš dětství mít
v rodičích najdeš klid a v lásce budeš žít.
Autor Ďábel sám, 26.06.2009
Přečteno 259x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, isisleo, bejbyyyy, Tacca, šuměnka, Kapka, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomínám si na jeho hudbu, která byla ve filmu zachraňte Williho

09.04.2024 19:38:39 | mkinka

I já jsem od rána v šoku..
ta zpráva zasáhla mě zcela nepřipravenou
tak kéž mu fajn..a připojí se k toku
řeky té bez fajše vesmírem plavenou..

26.06.2009 13:49:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí