IRA

IRA

Anotace: jedna stará

V Dublin City
u Velký Kýty
scházejí se celebrity
u kulatýho stolu
spolu mastěj kanastu
sjednávaj mír v Belfastu

IRA IRA
prach a síra
prolitá krev jejich víra
kýho výra netopýra
místo hub teď bomby sbírá

Katolíci protestanti
zlí jsou tamti
zlí jsou tamti

Brit shit
shit Brit
Ir Ir
tak ať žije mír..
Autor zenge, 26.06.2009
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: Rolnička, raďo, Házté, Radek.oslov.Šafárik, Terčisko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí