Ustalovač

Ustalovač

Anotace: ...

Ustalovačem
roztónuji fotku...
Zapalovačem
spálím své ne...

Ze štětce smyji
částečky ospalek,
když běsi vyjí,
že chce se jim spát...

Ustalovačem
políbím papír...
Zapalovačem
ti dám znamení...

Půlnoční tanečník myslí,
z toho ta báseň pramení...
Autor voedor, 26.06.2009
Přečteno 224x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Bíša, enigman, Zpátky
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozpalovací...

27.06.2009 00:29:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí