Alma Ata

Alma Ata

Anotace: široký ruský duši

Hoši z Almy Aty
maj mizerný platy
prej že šetřej
voči zlatý
kupujou si za ty platy
léta destiláty

Stakany vodky
lejou si do krku
z Buzuluku antuku
s lihem míchaj bez tuku

Hoši z Minska
Moskvy,Lvova,Čeljabinska
maj hrdla řádně protažený
makaj za ně jejich ženy

Job tvoju mať!...
Autor zenge, 26.06.2009
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: raďo, Házté, René Vulkán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jezdívám na Ukrajinu, je to tam stejný.

26.06.2009 16:31:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí