Tak to je i není

Tak to je i není

Anotace: ****

Zvrhlé myšlenky
zatlučené hřebíky
rozsouzení
umírající podává
ruku svým blízkým
K poslednímu rozloučení
jeden letmý pohled
a jedno otočení
říct si tak to není
***
Zvrhlé myšlenky
můj mozek plení
rozpadá se paměť
hnije, tlení
umírám a ptám se své paní
přijímáš mé odpuštění?
ano, říká
a takové ženy
si muži cení
***
tak to JE
i NENÍ
Autor Tomáš Přidal, 26.06.2009
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Krokodylekx
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí