Půlnoc

Půlnoc

Anotace: je půlnoc - co chceš? *** asi se jen tak nezbavím toho pocitu v zápěstí

Je půlnoc

Sám ve svém chladném křesle
"zase se nemůžu ubránit myšlence bejt zase malým klukem kterej si rád hraje kterej je s tebou"
Sám ve svém chladném křesle
usínám

Nechci to
Sladké sny vyrobené z těchto pocitů
mě pak ve dne straší
Pomalu se bojím usnout

Proč sem chodíš? Do mých snů?
Všechny své bolesti vykřičím do světa
Všichni o tom víte
I vy, kdo mě už neslyšíte...
Všechny o tom víte

Pachuť v útech -
- taky ji vnímáš?
Zbylo ti po mně aspoň tolik?
Aspoň probdělá půlnoc?
Autor Bůchví..., 27.06.2009
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: yourqueen, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Alasea, klara07, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí