Chlapeček

Chlapeček

Anotace: .....

Ve snech ztracený-
-chlapeček nevinný
se slovy ostrými
chce dobít svět.

Chtěl by být politik,
kus slávy urvat si,
však není bezchybný
a proto trápí se.

Trénuje před zrcadlem
zkouší být rétorem.
Čet všechny zákony
a umí je nazpaměť.

První šance- možnost
dobře chytit se.
už potí se před nimi
a tiše modlí se.

Stojí na hraně,
na noze kýve se,
na nehtu u palce
a čelo rosí se.

Čeká na soud
nervózní chlapeček.
Snaží se uklidnit,
však jazyk plete se.

Přichází k němu
tajný kat tajemný,
podává ruku
a vítá ho nadšený.

S úsměvem na tváři
chlapeček odchází,
přes přechod valí se
a nevnímá troubení.

Auto už nebrzdí,
s chlapečkem srazí se
a chlapeček „nevinný“
umírá na místě.
Autor Holmy, 27.06.2009
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: DNA, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí