S rozumem v koncích

S rozumem v koncích

Koušu se do dlaní,
abych nekřičela steskem po tobě.
Nenávidím svítání,
ve dne jsem sama jak růže, položená na hrobě.
Mrhám planými sliby…
Že se polepším a začnu si vážit života.
Stále ty stejné chyby.
Každá naděje ztroskotá.
Na křídlech vran létám do pekla a zpátky,
návrat je skoro jako trest.
Život – tak krásně bolestný a bolestně krátký,
co mi pomůže křičet na protest!
Živote slyšíš mě? Slyšíš mé snění?
Baví tě hrát si s námi tak krutě?
Stejně ti nevěřím, že štěstí není!
Připrav se do zbroje, na souboj zvu tě!
Autor Lunaric Nathanella, 27.06.2009
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Elisha, labuť, zrrrr, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobře, důležité je, se nevzdávat!

27.06.2009 19:24:00 | labuť

No to by mě taky zajímalo...to se uvidí:) ale nerada prohrávám.

27.06.2009 18:59:00 | Lunaric Nathanella

kdo bude vítěz,a kdo poražený

27.06.2009 18:46:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí