Kdo mě pozná

Kdo mě pozná

Anotace: Pochazí z meho trapení a meho cítení ve společnosti nu posudte samy.

Kračím městem nepoznána, sama a nikdo mě nezná
Ale kdo mě pozná? kdo mi pomůže,pochopí?
Kdo?
Snad chmurná a zatažená obloha?
či lidé stejné povahy?
Kdo?



Kračím světem, sama.
Samam a nepoznána.
Všichni mě jako mlhu vidí ,
tedy spíše nevidí.
Jen já vím že taková nejsem ,
ale kdo mě pozná jaká opravdu jsem.
Veselá,blaznivá chvilkama i trochu opila.
Nejsem optimista ani pesimista.
Jen smutno mi je že mě nikdo nezná.


A protože ve mě všichni mlhu vidí,
asi me nikdo nepozná a neochopí tak dokonale jak bych chtěla.
Jen jednu otazku mam
: Proč to tak je?????
Autor zuziiik, 27.06.2009
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: Sladkalu, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí