Píši Vám

Píši Vám

Anotace: Karina nebyla dona, a tak jsem psala někomu jinému...(samozřejmě, Karině bych se psát ani neodvážila)

Píši Vám neznalá velkého štěstí
Píši Vám v trávě, co škádlí oblohu
Píši Vám ze zmatku, černi a scestí
Píši Vám o lásce, nikoli o Bohu.

Píši Vám básníku neznalá smutku
Píši Vám stojíce na rozcestí
Píši co četla jsem, jen v knihách, vskutku
Píši Vám o lásce, o neštěstí.

Píši Vám s obavou, neznám však strachu
Píši Vám v zajetí ukrutné poroby
Píši Vám rtěnkou z červánků nachu

Píši vám o lásce co si vše podrobí
Píši Vám na papír od slzí zmáčený
Píši že mrtva jsem, píši co nezměním.
Autor kaňka ouškovaná, 27.06.2009
Přečteno 220x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisha, Zpátky, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píši Vá že je to dobré.Líbí.

27.06.2009 22:22:00 | Elisha

zajímavé jak píšeš,a víš komu

27.06.2009 19:24:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí