Šálek snů

Šálek snů

Anotace: ...................

Šálek plný květů
chutná jak tvé políbení
ze všech možných světů
v každém z nich
nacházím své zalíbení

vítr vánkem zpívá
z mořských přístavů
plných dobrodružství
na neznámém moři

kam mě bouře uvrhá
tvým polibkem

burácí hromy
blesky tančí
na noční obloze…..

polibek života....

probouzím se
mezi pyramidami
a ty
královno pouště
na mě se usmíváš

duna pouští voní
dýmky magické obrazce
jak na nebi polštáře
kreslí na prázdný papír

tvůj polibek snů...

na dně šálku.
Autor Vlk v rouše, 27.06.2009
Přečteno 255x
Tipy 28
Poslední tipující: enigman, Kubino 2, Mbonita, voedor, labuť, WAYWARD, hanele m., Psavec, Lenullinka, Laivindia, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten šálek je moc povedenej. Určitě Karlovarský porcelán, což je značka vysoké kvality.

28.06.2009 11:54:00 | Psavec

Takový šálek,jo,to je nádhera...

28.06.2009 09:49:00 | Květka Š.

No tedy, to je paradicka! Dycha zivotem!

28.06.2009 07:29:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí