Trpělivost

Trpělivost

Anotace: Ze života...

Vstoupil si do mého života aniž by ses ptal
Přes jiskru vzdušné lásky tvůj signál na mě ladně přistál
A poté si ještě drze s telefonním číslem na papírku ke mně přicupital

Tak tady mě má milá hezky naservírovaného máš
Jsem neskutečně zvědav, co mi za mou snahu dáš
Kéž by sexuální touhu, jenž jako jedinou dobře znáš

Bojovali jsem spolu, i každý zvlášť, po několik let
To málo všeho co jsi mi dal, jsi si bez váhaní vzal hned zpět
Bez zbytečných otázek, bez těch trapných vět
Autor Bleška, 28.06.2009
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Liter.cz

K básni, tedy spíše dílku... nikdá člověk dopředu nevidí.

30.06.2009 19:58:00 | NikitaNikaT.

Vítám Tě na Literu.

28.06.2009 01:37:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí