Bloumání

Bloumání

Anotace: tak jo budu vetrat dál,ale tenhle zimník je dost stár...

Jako tělo bez duše
Jako duše bez citu
Jak soucit nad mrtvým
Jak svíce černý stín

Někdy v hledání se ztrácím
Někdy v nalézání zoufám

Jako plevel co objímá jara květ
Jako skeptik nechápající odpověď
Jak rána moru v paláci
Jak ráno soucit jevící

Někdy upínám se k zoufání
V tom vždy jistotu mám
Někdy věřím v pravdu a svítání
Když uniknout chci tmám

Čemu vlastně věřit máme když i tělo jednou zradí nás?
Milé láskou objímáme jen proto že nechceme být samy zas
Pravdu často nalézáme,když v bitce hlavu ztratíme
A pak zas znovu zjistíme,že nic není takové-jak by mohlo být

Jako výsledky rovnic
Jako bolest z průstřelu
Jako moudrost rozjímání
Podobné moři bez břehů se zdá čistá pravda kdy není cítit hnilobu

Tak jako nemoc krásu v hnus promění
Tak jako posel boží rozpůlí strom
Tak jako palec zavřený do dveří

Tak musí vypadat On!
Autor bezruký uzurpátor, 03.11.2005
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svírá se mi hrdlo...a mozkovna vaří...je to dobré...bolestné :'(

09.04.2006 20:20:00 | Mab

větráš moc pěkně ;-)

03.11.2005 20:47:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí