Oči

Oči

zpřetrhané provazy
před prchajícím obrazem ze stěny

tiché břehy
jen pár kroků
tisíce myšlenek od otroků

smáčené hávy jehličí
když
nářeky stěn se netiší
šeptané sněmy o Tobě
o nás

snad nahlas
a nikdo nenaslouchá
jen
poválená rosou louka

a v ní
vlčí máky Tvých očí
které duhou objímají
v nejhorších chvílích
myšlenky oblaků

a v zrcadlech střepy
rozpadlých nadějí
proklaté víry
něhy

návraty odejitých
čekání
v mezičasí

rozjasněné nebe
před západem
slunečných pohlazení

zalité rudou barvou malíře
paleta nerozhodnosti
osudy rytíře
a
splihlé květy
v dlaních usínají

jen v Tvých očích navždy
domov mají

- i když o tom nevíš...
Autor padající do neznáma, 28.06.2009
Přečteno 248x
Tipy 23
Poslední tipující: Psavec, Kubino 2, Mbonita, Bíša, Tacca, shakespeares, Radek.oslov.Šafárik, Duhová, labuť, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

gratulace a tip...dík za návštěvu...:-))

28.06.2009 15:51:00 | shakespeares

zajímavé,a gratuluji k té tvé čislovce

28.06.2009 15:50:00 | Radek.oslov.Šafárik

...fajn ST

28.06.2009 15:27:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí