Zatracení

Zatracení

deštěm rozpité tváře
voskových figurek

tam
dole na náměstí
kde bez lstí
si kráčí spadané kabáty
líně se táhnoucích
přízraků mlčky zpívajících

bezslovný chór
od městských bran

kde
v objetí hran
ztrácí se v kalužích
spadané úsměvy upřímnosti

a stopy
bezradných poutníků
otiskly podpisy do srdcí
hliněných
vzpomínkami ztmelených
pavučin

tam
čas vypálí alba
i filmy z bijáků
odrazy i otisky
dlaní z držení

v nicotném rozpoložení
na skalách pod nočním představením
usínám bez domnění
okradeném snění

za píšťal
písně
na stébla trávy
létám nad hlavami
ve hvězdách
sama
s údivem
že

pod postelí hledám
ztracené moře
a jachtu
s papouškem
na kterém létali jsme
spolu

snad vzpomínáš

snad jméno máš

snad...

jen blouzním nad realitou
skutečnou
a láskou
netečnou

mlčím

snad navždy

na jednom ze seznamů odepsaných
Autor padající do neznáma, 28.06.2009
Přečteno 235x
Tipy 14
Poslední tipující: Zambie, labuť, bejbyyyy, zlomený a nanicovatý -__-, Květka Š., WAYWARD, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad ještě nemlčíš, máš dost co říct..

29.06.2009 05:24:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí