Válka s Bohy

Válka s Bohy

Anotace: :(

Těžká černá mračna plují oblohou
nad polem mrtvým zalitým krví
modlitby k nebi nic nezmohou
a padlí vojáci tu zarůstaj trním.

Smutný to pohled na armádu
nyní je pohled plný zmaru
co silou svou vše bořila
na tomto poli pak zhynula

Vlajky jsou polity krví statečnosti
vřava s křikem již umlkla
bojovali hrdě slávou ku věčnosti
přesto jejich síla zanikla

Nelze se měřit s Bohy,
kteří sílu mají i čest
vystrkovat na ně rohy
a hrozit v nebe pěst

Pýcha předchází pád
to každý snad už ví
každý hnůj předchází smrad
a Bohové lidi nehostí.
Autor Ďábel sám, 28.06.2009
Přečteno 320x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Churry, Raziel PsyDearth Characith, isisleo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí