Sen

Sen

Anotace: trochu optimismu :)

Když zavřeš oči a chvíli počkáš,
země nádherné se dočkáš.
Kde vládne slunce svit,
řeka roztančí svůj třpyt.
Stromy zazpívají svou píseň,
z hlavy šumění dostane ti tíseň.
Vše je krásné, jako zimní úsvit,
všude vládně pohoda a poklid.
Z dálky se ozve rozbouřené moře,
kopce se sklánějí velké hoře.
Neexistuje noc a den,
stále svítí slunce jen.
Tak vypadá vysněná zem,
Tvůj krásný noční sen.
Autor immortality, 28.06.2009
Přečteno 247x
Tipy 8
Poslední tipující: Judita, ilona, losscar, PrinceznaHeliovýchbalonků, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezůstaň snílkem v noci,
proměň svoji Zemi přeci,
ukaž kolem sebe,
jak vypadá vysněná Země.

:-)

31.10.2009 21:48:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí