Žijem jenom jednou

Žijem jenom jednou

Anotace: (6.2.2008)

Pojďme jíst a taky pít,
nebudem tu věky žít,
chceme prožít krásný mládí,
kdekoho to z cesty svádí,
pojďme kouřit, pojďme pít,
nebudem tu věky žít,
ať se vaše zadky zvednou,
žijeme tu jenom jednou!

Váš šéf na vás křivdu zrobil?
řekněte mu, že je debil,
a co takhle zajít dál?
řekni mu: “Jsi bláznů král!“
pojďte slavit, pojďte pít,
nebudem tu věky žít,
nenechte se klamat bohem,
řekněte mu provždy sbohem!

Už vám teče vážně do bot?
přítel jeví se jak kokot?
nechte ho pryč od vás plavat,
konec studu z jeho kravat,
pojďme milovat, pojďme snít,
nemůžem tu věčně být,
pojďme skákat, pojďme kančit
vem kámošku a pojď tančit.

Z tvých činů prý lidi blednou?
tak ať, žijem tu jenom jednou,
máš ji rád tak moc hrozně?
řekni jí to, než bude pozdě,
pojďme zpívat, pojďme klít,
nebudem tu věčně žít,
nemarněte čas před bednou,
žijeme tu jenom jednou!
Autor démon zatracení, 28.06.2009
Přečteno 414x
Tipy 7
Poslední tipující: Striptérka, Woski, Kristine Clary-Aldringen, Bíša, kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

energická,veselá,vyzívavá.....k dalšímu dokonalému dni:):P

29.06.2009 09:26:00 | Woski

Zajímavý moderní jazyk ve spojení s pravidelným metrem a zpěvným rytmem. Dílo mě zaujalo a oslovilo i co se buřičství a nespoutané energie týče.

28.06.2009 18:15:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí