Já jsem já a ty jsi ty

Já jsem já a ty jsi ty

Anotace: O tom, že lidé jsou takový jací jsou a nemají se měnit.

Já jsem já
a ty jsi ty.
Malé tečky na světě.
Já jsem já
a ty jsi ty.
Jedineční na celé planetě.
Já jsem já
a ty jsi ty.
Nikdo není stejný.
Já jsem já
a ty jsi ty.
Káždý se rád mění.
Já jsem já
a ty jsi ty.
I když nevím, proč?
Já jsem já
a ty jsi ty.
Pro slepičí kvoč!!!
Autor terca111, 28.06.2009
Přečteno 228x
Tipy 1
Poslední tipující: MalaIzis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mění...

29.06.2009 08:21:00 | MalaIzis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí