Nejšťastnější na světě

Nejšťastnější na světě

Anotace: proč se trápit?Nemám proč!!!

Jsem nejšťastnější na světě,
šťastnější než lid na této planětě.
Samota je mi vzálená,
protože není příjemná.
Smutek ten už nezažívám,
nerada se na něj dívám.
Svůj život si užívám,
A do zadu se nedívám.
Když se zeptáš: ,,Proč?"
Odpovím ti:,,Pro slepičí kvoč!!!"
Autor terca111, 28.06.2009
Přečteno 394x
Tipy 1
Poslední tipující: divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí