Vláda

Vláda

Anotace: Anarchy FOREVER !!!

Válku tvoří vyšší cíle
Vraždí a tváři se při tom mile
Dívej, jak se politici tváři
Nevěř jim, jsou to všichni lháři
Vytunelují všechny prachy
Firmy zažívají velké krachy
Válka, to je jejich výmysl
Pro nás je to ale nesmysl
Znáte pravdu, tak co děláte
Možnost změnit to máte
Tak povstaňte proti nim, zkuste to
S vírou v vítězství, půjde to
Autor D.Angel, 03.11.2005
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám rád vládu ČR.

04.11.2005 12:53:00 | D.Angel

A taky USA a jiné blbé vlády!

04.11.2005 12:53:00 | D.Angel

moc pěkný,taký anarchistický, super ;-)

03.11.2005 20:37:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí