Moje teta

Moje teta

Anotace: O mé tetě...

Sbírka: Rodina

Moje teta píše básně.
Její verše jsou hrozně krásné.
Já tak psáti neumím,
s verši pěkně zápolím.
Její verše na jazyku pohladí,
srší z nich láska a mládí.
Mám ráda ty verše její,
jsou jak když ptáčci na obloze pějí.
Sama pro sebe si musím slíbit,
že se jí tahle básnička bude líbit.
Autor terca111, 29.06.2009
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: Mr Higgins, MalaIzis, divoska_jaja, Házté
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Terezičko moje pláču tu dojetím.

02.07.2009 12:22:00 | MalaIzis

No nevím, nevím. Ta "Teta" je totiž děsně náročná a atraktivní ženská ...

29.06.2009 16:29:00 | Mr Higgins

bude, určitě :-)

29.06.2009 15:01:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí