Minulost

Minulost

Anotace: můj život

20.4.2009

Minulost

minulost je krásná
rád vzpomínám
naty chvíle
štěstí a něžného utrpení
jež mi život nachystal
přesto se rád vracím
a probouzím v sobě žal
draka minulosti temného
chrlícího oheň varování

přesto ryskuji
a jdu dál níže
po schodech temných
ke dračí slůji
za svou vyvolenou
v černém plášti zahalenou

jen Ty víš
kdo je Ta krásná
něžná žena vhodna
Tvé lásky a citů
které ji tak často
věnuješ aníž bysi
toho někdo všim

Smrt je Tvou vyvolenou
to Ty moc dobře víš
Autor JarekBrnoCz, 29.06.2009
Přečteno 200x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí