Kingpop

Kingpop

Anotace: jedna provokačka občas zpívat uměl:)

Do vousů popů z pravoslaví
stékaj slzy jak perly pravý
noc se vkradla na světlo denní
krále popu už dnes není
jeho sláva,hvězdnej prach
rozprskla se ve hvězdách
v mléčný dráze,dírách černých
slzy saze jeho věrných
padaj z černejch mraků
na pastviny v Baku
padaj na zem jako bomby
je to grozný zesnul zombie
v černi je i La Scala
pro jednoho hejkala
lalala.......
Autor zenge, 29.06.2009
Přečteno 278x
Tipy 13
Poslední tipující: Zpátky, Myrja, Aliklat, Zasr. romantik, Rolnička, ziriant, Mario de Janiero, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve smrti je nesmrtelnost zakletá
král je mrtev a já popleta...ST!

30.06.2009 11:22:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí