znásilnění

znásilnění

Anotace: vlastní zkušenost

Bílá krev se vlní na koberci
a klubíčko si hraje v rohu s myší.
Chci utéct,
jsem však zajata
Chci křičet,
neznám slov.
Chci utéct,
neznám cestu.
Chci křičet,
neznám ticha.
Padám do temnoty
a ztratila jsem klíč.

Duše na duše,
ne pila na duši.
Jeho postava mi trhá duši na kusy.
Duše stává se květem
a opadá jí lístek po lístku.
Opadávají rychleji jak časem
rychleji jak štěstím.
Padají pod tíhou slz.
Kane jí slza po slze.
Já krvácím.
Chci vrátit čas.
Změnit nás.
Však tajemství už pohltilo nás.
Autor Pecička, 29.06.2009
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Markéta Hl., Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně smuténková.

30.06.2009 10:17:00 | Psavec

báseň plná bolesti..

29.06.2009 22:09:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí