Maminka dostala kotě

Maminka dostala kotě

Anotace: opilci hulákali venku cestou z hospody a já na balkoně kouřila poslední cigaretu...

Lezla mi muška po monitoru,
když už celý dům spal
a opilci se vraceli z hospody.
Ještě vykouřím jednu cigaretu
a půjdu spát.
Ještě pohladím to kotě,
co dneska maminka dostala,
v tašce,
opelichaný,
prý jí to srdce nedalo.
A dál nic,
žádný větší úděl.
Nebudu přemýšlet o nesmrtelnosti,
dnes nebudu ani plakat,
nad nepovedeným štěstím,
rozkutálenýma korálkama
a jablkem co mi upadlo a má modřiny.
Rádoby malířka hezkejch obrázků,
má na srdci šmouhy,
vezmi kartáč,
takovej ten s těma tvrdýma drátama,
a drhni.
Autor ta co bývala Andělem, 29.06.2009
Přečteno 275x
Tipy 15
Poslední tipující: Pythonissa__, jedam, PPetrushka, Radek.oslov.Šafárik, Stoneman, její alter ego, WAYWARD, Bíša, Hmota, Zefi, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné..ST!

24.07.2009 10:58:00 | PPetrushka

na rameni mě zamrazilo a pokračuje to až k lokti...

01.07.2009 10:17:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí