Okamžik

Okamžik

linoucí se chóry
a přání roztékajíc se po stěnách

pár slov a přitom
ticho chorobných duší
a
zpěvy
v kterých
nic nám nepřísluší

němé obrazy kolem okenic
stíny přikrytého slunce
jemuž mraky zahalily tvář
aby
vynikla naděje zář
v krátkém okamžiku
kdy
blesky pářou nebe svou
nerozvážností rozdrásané
pohledy časem

otisky dlaní
slzy na počkání
krvavé myšlenky stopené
v hříchu
jež
láme honosnou
světa pýchu

na chvíli

než zářící měsíc
sešije života peřinu

nad ránem

znovu
Autor padající do neznáma, 30.06.2009
Přečteno 215x
Tipy 8
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, Lenullinka, Radek.oslov.Šafárik, enigman, WAYWARD, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí