ZAPĚJ PÍSEŇ

ZAPĚJ PÍSEŇ

Anotace: 7x v textu...

Zapěj píseň
tu na kterou
jsi mě přiměla tančit
***
zapěj píseň
ódu pro mou radost
radosti minulé i budoucí
***
zapěj píseň
v prázdném sálu
kde poslouchají stěny s ušima
***
zapěj píseň
nech mě sáhnout na
výšiny tvého hlasu
***
zapěj píseň
protni mraky melodiemi
až se země otřese
***
zapěj píseň
prosím a žádám tě
kolikrát to mám opakovat...ještě?
***
naposledy tedy?
dobrá
zapěj píseň a já tě doprovodím
do bezpečí svými houslemi
kde můžeš odpočívat
na vavřínech své pěvecké slávy
***
neusínej prospala bys
Čtyři roční období
a to by se jistě
klasikům hudby nelíbilo
***
zvláště pak Vivaldimu
Autor Tomáš Přidal, 30.06.2009
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: slečna.závist, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

,, neusínej prospala bys
Čtyři roční období
a to by se jistě
klasikům hudby nelíbilo
"

krásná....st

31.07.2009 09:58:00 | slečna.závist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí